Vakkanjers

Wipmolenlaan 1
3447 GJ Woerden
info@vakkanjers.nl
0348 - 744220

Finalist
Erfgooiers College

De Vliegende ZonneVanger

Ons Idee

De Vliegende ZonneVanger

Over het team

Provincie

Noord-Holland

School

Erfgooiers College

Leerjaar

1

In Het Kort

Een bestuurbare drone met een paar kleine ( sterke ) zonnepanelen. Heel misschien komt er nog een camera op, maar daar praten we nog over. hij word niet zo heel erg groot. Maar hij word zeker niet klein.  ( het filmpje is een voorbeeld van wat we dan kunnen filmen met een camera ) Als huizen dicht op elkaar zijn gebouwd ( of het is bewolkt ) kan de drone boven de wolken vliegen, die vangt dan wat zon op. En dan vliegt ie naar beneden. Dan gaat er een stekker via de drone naar het licht stekkertje ( stekker inbegrepen naam => /Sterker\ ) ( Ster is onze naam ) en dan is er licht!!


Hoe uniek is het idee eigenlijk?

Toen we het bedachten, hadden we nog niet op internet gekeken of het al bestond. Na ons idee keken we op het internet om te kijken of het al bestond. Helaas was het al een klein idee van google ( ofzo ) maar!! Wij team Ster ( STefan Eva Ruben ) maakt hem beter!! hij word zo goed, dat iedereen hem wil kopen. Maar eerst even een prototype maken.

Wie is de doelgroep? Wie zou jullie idee kopen?

Nou ,eigenlijk is het bedoeld voor mensen in arme landen met heel weinig energie. Maar natuurlijk mag ie ook gewoon gekocht worden in Nederland! ( Als ie in de winkel komt ) de prijs voor de Vliegende ZonneVanger is ongeveer : 175,- ( dat klinkt duur, maar door zijn eigenschappen is het niks!)

Waar zou je het idee kunnen vinden? In welke winkels?

Amazon ( https://www.amazon.com/ ) Ebay ( http://www.ebay.nl/ ) En/Of BartSmit ( http://www.bartsmit.com/nl/bsnl )

Foto's

Video's

Peptalks

Joey Maas zei op 9 december 2016 om 15:37 : Wat cool! Goed uitgewerkt idee hebben jullie. Succes met stemmen verzamelen.

Laatste Stemmen

Thomas de Boer

Renee Willem

Maria Hoogland

André Jansen

Hilda Jetses